Wonen zoals jij dat wilt

5 januari '22

Nu de start verkoop van de 4 vrijstaande woningen in Damiaanberg dichterbij komt, kunnen we steeds meer details over de woningen met je delen. Zo informeren we je met plezier over de woonkeuken, het sanitair en het tegelwerk in jouw nieuwe woning. De vrijstaande woningen in Damiaanberg worden standaard al van een luxe afwerking voorzien. Wil je iets aanpassen in de afwerking of helemaal zelf je keuken en badkamer inrichten? Dat kan natuurlijk ook!

Een keuken om van te dromen

De vrijstaande woningen worden standaard uitgerust met een ruime en zeer complete woonkeuken met kookeiland van het merk SieMatic. SieMatic staat internationaal bekend om het strakke, karakteristieke design zonder grepen en knoppen. De geïntegreerde grepen zorgen voor een moderne, luxe uitstraling. Hier beleef je straks vele heerlijke momenten en uitgebreide diners met familie en vrienden!

image alt

Luxe Siemens apparatuur

De ruime woonkeukens worden voorzien van alle gemakken, van bovendien prominente merken. De inductiekookplaat is uitgerust met 4 pitten en heeft een ingebouwde afzuiging. Verder vind je in de keuken luxe Siemens inbouwapparatuur, zoals de koelkast met fresh lade, een oven van 44 liter met magnetronfunctie en een vaatwasser voor 12 couverts. 

Keukenbrochure

De keuken kan nog volledig afgestemd worden op jouw eigen wensen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je na aankoop afstemmen met de keukenadviseur van Goergen Keukens. Benieuwd welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure. Deze vind je bij jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads'.

Naar woningaanbod

Jouw badkamer

Ook voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. In de badkamer op de eerste verdieping vind je standaard een dubbele wastafel, ruime inloopdouche met betegelde scheidingswand en een ligbad. Ook hebben de woningen zelfs een tweede badkamer met wastafel en ruime inloopdouche met glazen zijwand. Wil je de badkamer(s) of toiletten aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. 

image alt

Kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe

De wastafels, fonteinen, toiletten en het ligbad is voorzien van de kwaliteit van Villeroy & Boch. Standaard wordt de badkamer en het toilet uitgevoerd met wandtegels en vloertegels van het merk Mosa Residential. Er is keuze uit verschillende kleuren. In combinatie met de kranen van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer! Via onderstaande button is de brochure van Mosa Residential te bekijken. 

De sanitairbrochure is beschikbaar zodra de verkoop start.

Tegelbrochure

Binnenkort in verkoop

De verkoop van de vrijstaande woningen in Damiaanberg start binnenkort. Nog even geduld voordat we de start verkoopdatum met je kunnen delen. Heb jij interesse in een van de vrijstaande woningen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woning bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Naar woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in Damiaanberg? Bekijk het woningaanbod