Landelijk wonen met grote stadscentra binnen handbereik

Vanuit nieuwbouwwijk Damiaanberg heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Je bent lopend al binnen 10 minuten in het gezellige monumentale stadscentrum van Meerssen. Naar Maastricht? Daar ben je met de auto vanuit je huis binnen 15 minuten. Wat je ook moet doen en waar je ook naar toe moet, je bent er echt zo. Met de trein, de auto, fiets en zelfs te voet!

image alt

Met de auto

Zoek je het wat verder weg? Geen probleem! Damiaanberg ligt centraal tussen de A2 en de A79. Vanaf jouw eigen oprit zit je binnen 9 minuten op de A79, de snelste weg naar grote steden in de omgeving. Zo zit je al binnen een kwartier in Maastricht of Valkenburg. Ook andere steden zoals Heerlen, Luik en Aken zijn goed bereikbaar.

image alt

Openbaar vervoer

Ook het Openbaar vervoer is goed geregeld rondom nieuwbouwplan Damiaanberg in Meerssen. 's Ochtends loop je op je gemak richting de trein of pak de fiets en met zo’n 5 minuten fietsen sta je op het treinstation van Meerssen. Vandaaruit zit je met 20 minuten in hartje Maastricht. Ideaal! Ook met de bus is Maastricht goed te bereizen.

Wat is er te doen? Bekijk de voorzieningen
Benieuwd naar de omgeving? Ontdek Meerssen