10 tips voor de inrichting van een extra kamer

7 februari '20

In de vrijstaande villa's van Damiaanberg is het écht groots wonen. Heb je interesse in een villa, maar geen idee wat je met al die ruimte moet? In dit artikel inspireren we je met 10 tips. Of je nu regelmatig logees ontvangt of wat extra ruimte wilt voor bijvoorbeeld een werkkamer of game room, met een extra kamer kun je alle kanten op!

image alt

Game room

Zet een grote televisie neer met een Playstation en/of Xbox en maak het geheel af met zitzakken of een lekkere bank. Uren speelplezier gegarandeerd.

image alt

Logeerkamer

Zeg maar vaarwel tegen ongemakkelijke slaapmatjes, luchtbedden en stretchers. Vanaf nu slapen jouw logees lekker in een écht bed.

image alt

Inloopkast

Al je kleding netjes gesorteerd en in één oogopslag te zien? Maak dan een inloopkast! Bij winkels als IKEA vind je volop inspiratie.

image alt

Zen ruimte

Even helemaal niks? Ga dan voor een zen ruimte. Zet kalme muziek op en nestel je lekker met een goed boek of ga aan de slag met yoga of meditatie. Je telefoon kan dan mooi even op stil.

image alt

Thuiskantoor

Flexwerken wordt steeds populairder. Met een eigen thuiskantoor ontwijk jij de files en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Dat is pas lekker werken.

image alt

Kinderspeelkamer

De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en jij hebt geen (of in ieder geval een stuk minder) rondslingerend speelgoed in de woonkamer. Een win-win situatie.

image alt

Studio

Ben je creatief? Dan is een studio wellicht iets voor jou! Hier kun je bijvoorbeeld instrumenten in kwijt of benodigdheden voor hobby’s als schilderen, tekenen, breien of handwerken.

image alt

Urban jungle

Als je een lichte kamer (over) hebt, is dit een ideale uitvalbasis voor een urban jungle. Maak er een groene oase van met hangplanten, mooie potten en misschien zelfs een kleine boom!

image alt

Man cave

Nooit meer ruzie over de afstandsbediening. De mannen hebben nu alle ruimte voor een voetbalmiddag of dartavond.

image alt

Home gym

Uit bed rollen en binnen vijf minuten op de loopband, crosstrainer of aan de gewichten? Met je home gym kan het! Bijkomend pluspunt: geen zwetende onbekenden om je heen.

  Neem contact op
  Bekijk de villa's