Zo mooi woon je in Damiaanberg

16 december '21

De definitieve impressies van Damiaanberg staan online! Je hoeft maar één blik op de beelden te werpen en je weet het zeker: dit wordt een geweldige plek om te wonen. De lichte gevels van de woningen steken mooi af tegen het groene landschap van Zuid-Limburg en vanuit de woonkamer en tuin heb je prachtig uitzicht over de heuvelachtige omgeving. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Meld je aan als belangstellende

Begin 2022 start de verkoop van de 4 vrijstaande woningen in Damiaanberg. De definitieve impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou een beter beeld hoe de woningen eruit komen te zien. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende onder het woningtype bij het woningaanbod. Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start! 

Naar woningaanbod
image alt

Een woning met mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van de woningen in Damiaanberg? Om jou een beter beeld van de woningen te geven hebben we ook interieurimpressies laten maken van de woonkamer, keuken én van de kelder zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden van deze ruimte. De kelder is zowel vanuit binnen als buiten bereikbaar en uiteraard kun je deze geheel naar eigen wens inrichten en stylen. Een mancave, thuiswerkplek of speelkamer voor de kids? De keuze is aan jou.

Bekijk impressies

Binnenkort meer informatie

Nu de impressies op de website staan, krijg je al een beter beeld van hoe de woningen eruit komen te zien. Binnenkort publiceren we ook de bouwnummers met definitieve plattegronden en prijzen bij het woningaanbod. Je kunt dan per bouwnummer de specificaties, plattegronden en prijzen bekijken. Dat helpt je nog beter bij je oriëntatie voor een nieuwe woning. 

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op de website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven als belangstellende? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Damiaanberg? Bekijk woningaanbod