Maak kennis met de vrijstaande woningen in Damiaanberg

10 november '21

Droom jij van een vrijstaande woning met prachtig uitzicht over de heuvelachtige omgeving van Zuid-Limburg? De 4 vrijstaande woningen in Damiaanberg zijn nu in voorbereiding. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om de woningen verder te optimaliseren. We zijn nu zover dat we de conceptbeelden, conceptplattegronden en prijsindicaties met jullie kunnen delen. 

image alt

Licht, zicht én ruimte

De vrijstaande woningen liggen midden in de wijk Damiaanberg en zijn licht van kleur waardoor ze mooi afsteken tegen het groene landschap van Zuid-Limburg. Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht over de prachtige omgeving. Met een woonoppervlakte van minimaal 248 m2, 4 slaapkamers, 2 badkamers, hobbyruimte én nog enkele vrij in te delen ruimtes in de kelder heeft deze woning eindeloos veel mogelijkheden. Benieuwd naar de indeling? Bij het woningaanbod hebben we concept plattegronden van de woningen geplaatst. Zo krijg je alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen in de ontwerpen.

Naar woningaanbod

Kelder vanuit de achtertuin bereikbaar

Hoewel je op de begane grond al veel ruimte hebt, is de woning ook volledige onderkelderd. De onderkelderde ruimte is zowel toegankelijk vanuit binnen als vanuit buiten. Vanuit de achtertuin loopt een trap naar beneden waardoor je vervolgens via openslaande deuren de hobbyruimte binnenkomt. Een ideale ruimte voor een fijne thuiswerkplek, hobbyruimte of mancavé. Deze ruimte heeft veel daglicht door de twee grote kozijnen. Ook zijn er in de kelder nog twee ruimtes die je naar eigen invulling kan indelen. De eerste ruimte is door middel van een koekoek voorzien van daglicht en in de tweede ruimte is optioneel een koekoek mogelijk.

Interesse? Meld je dan nu aan

Voor jou is het nu het moment om je belangstelling kenbaar te maken door jezelf in te schrijven onder het woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je hoort als eerste wanneer de verkoop van de woningen start. Naar verwachting start de verkoop begin 2022. Wacht hier niet te lang mee, want de aanmelddatum speelt een belangrijke rol bij de toewijzing van de woningen

Meer over de toewijzingsprocedure
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning
Wonen in Damiaanberg? Naar woningaanbod