Een woning met mogelijkheden

30 december '21

De 4 vrijstaande woningen in Damiaanberg worden zonder meer bijzonder, hoe dat kan ook anders met zo'n prachtige ligging en vrij uitzicht over de omgeving van Zuid-Limburg. Extra bijzonder is dat de woningen volledig onderkelderd zijn. Dit brengt eindeloos veel mogelijkheden met zich mee. We vertellen je er meer over.

image alt

Zowel van binnen als buiten bereikbaar

De kelder is verdeeld in drie ruimtes: een hobby/studieruimte en twee bergingen. De hobby/studieruimte is zowel van binnen als vanuit buiten bereikbaar. Vanuit de achtertuin loop je via de trap naar beneden en door de openslaande deuren bereik je deze ruimte. Door de twee grote kozijnen is de ruimte voorzien van veel lichtinval. Stel je eens voor hoe rustig je hier kunt werken. Of misschien wordt het wel een game-kamer voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wijnkelder of thuisbioscoop?

Aan de voorzijde van de woningen zijn twee bergingen. Berging 2 is standaard voorzien van een koekoek. Dit is een voorziening om licht binnen te laten zodat ook deze ruimte is voorzien van daglicht. Bij berging 1 is het optioneel mogelijk om een koekoek te plaatsen. De bergingen kun je natuurlijk gebruiken voor opslag, maar denk ook eens aan een wijnkelder of een thuisbioscoop. Ideaal toch? Ook is de kelder net als de andere verdiepingen volledig voorzien van vloerverwarming.

De plattegrond van de kelder vind je bij het woningaanbod. 

Bekijk de plattegronden

Interesse? Meld je aan!

Heb jij je gedachten al de vrije loop laten gaan en zie jij jezelf al wonen in een van de vrijstaande woningen in Damiaanberg? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woning bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start. Naar verwachting start de verkoop begin 2022. 

Het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in Damiaanberg? Bekijk het woningaanbod