Verkoopprocedure en makelaar

7 januari '22

Binnenkort start de verkoop van de 4 vrijstaande woningen in Damiaanberg. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen Damiaanberg dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij 3 opeenvolgende criteria; aantal kandidaten per bouwnummer, financiële check en aanmeldduur. 

Meer over de toewijzingsprocedure

Maak kennis met de makelaar

Heb je een woning toegewezen dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Schrik niet, je koopt hem niet écht direct maar je start het aankoopproces op. Dat wil zeggen dat je jouw persoonlijke gegevens invult en verstuurt zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou! Niet alleen thuis maar ook bij de makelaar teken je de contracten digitaal.

 

De makelaar van de nieuwbouwwoningen van Damiaanberg is Damen Makelaardij in Maastricht. De contactpersonen voor Damiaanberg zijn Frans Janssen en Elian Vaassen. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. Frans en Elian staan voor je klaar.

Damen Makelaardij Maastricht
Ambyerstraat-Noord 72
6225 EG Maastricht
043-3479090
[email protected]

Meer over een woning kopen

Frans Janssen

Frans

Elian Vaassen

Elian
  Online kopen
  Woningaanbod