Een keuken om van te dromen

4 januari '22

Wanneer je een vrijstaande woning in Damiaanberg koopt is deze voorzien van luxe afwerking. Dat geldt uiteraard óók voor de keuken. De nieuwbouwwoningen worden uitgerust met een ruime en zeer complete woonkeuken met kookeiland, voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur. Hier beleef je straks vele heerlijke momenten en uitgebreide diners met familie en vrienden!

Greeploos design

Nu de start verkoop van de 4 vrijstaande woningen in Damiaanberg dichterbij komt, kunnen we steeds meer details over de woningen met je delen. Zo informeren we je met plezier over de woonkeuken in de woning. Die wordt namelijk prachtig! De woningen worden uitgerust met een keuken van SieMatic, voorzien van exclusieve materialen en apparatuur. SieMatic staat internationaal bekend om het strakke, karakteristieke design zonder grepen en knoppen. De geïntegreerde grepen zorgen voor een moderne, luxe uitstraling. 

image alt

Luxe Siemens apparatuur

De ruime woonkeukens worden voorzien van alle gemakken, van bovendien prominente merken. De inductiekookplaat is uitgerust met 4 pitten en heeft een ingebouwde afzuiging. Verder vind je in de keuken luxe Siemens inbouwapparatuur, zoals de koelkast met fresh lade, een oven van 44 liter met magnetronfunctie en een vaatwasser voor 12 couverts. 

Keukenbrochure

De keuken kan nog volledig afgestemd worden op jouw eigen wensen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je na aankoop afstemmen met de keukenadviseur van Goergen Keukens. Benieuwd welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure. Deze vind je bij jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads'.

Naar woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in Damiaanberg? Bekijk het woningaanbod